SERVICE AUTO RODNA

Suntem alături de șoferii clujeni (și nu numai) încă din anul 1991! Cu o echipă de adevărați profesioniști în domeniu și un atelier auto modern, Service Auto Rodna nu te lasă la greu! 

Service Auto Rodna
Service Auto Rodna
Service Auto Rodna
Service Auto Rodna
Service Auto Rodna

30 de ani de experiență

Service Auto Rodna a luat ființă în anul 1991, în Cluj, ca activitate complementară parcului auto al Școlii de Șoferi Rodna. În această primă etapă, ne-am concentrat activitatea, în principal, pe întreținerea propriului parc. Treptat, experiența noastră s-a diversificat, iar începând din anul 2000 am dezvoltat și activitatea de Rent a Car. Suntem dedicați domeniului auto și cunoaștem în cel mai mic detaliu toate provocările întâmpinate de șoferi.

» Autorizația cu nr. 25 din județul Cluj ne confirmă vechimea în acest segment auto.

De ce să alegi Service Auto Rodna?

De ce să alegi Service Auto Rodna? Diversitatea parcului auto ne-a permis acumularea unei bogate experiențe în domeniu. Mărci de autovehicule precum Audi, BMW, Ford, Volkswagen, Opel, Renault, Dacia etc au devenit frecvente, de-a lungul anilor, în întreținerea mecanicilor din echipa Rodna. Suntem la ora actuală un apreciat service auto în Cluj și venim în întâmpinarea clienților noștri cu profesionalism și promptitudine (avem dezvoltat, în acest scop, inclusiv serviciul de programări online). Seriozitatea, respectul față de client și calitatea lucrărilor reprezintă obiective permanente asumate de către managementul nostru.

Un atelier auto modern

Punem preț pe inovație și suntem mereu la curent cu noutățile din domeniu. Am creat un spațiu de lucru modern și eficient pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii, iar mecanicii noștri să își desfășoare activitatea într-un cadru optim. Modernizarea atelierului și dotările noi reprezintă un plus pentru clienții noștri, care revin cu încredere la Service Auto Rodna. În acest sens, vă invităm să vizitați galeria foto - aceasta ne sprijină afirmațiile și încurajează clienții să apeleze la serviciile noastre. Fii și tu unul dintre ei!

SERVICE AUTO CLUJ

Oferim servicii auto de calitate superioară, având la bază o vastă experiență în domeniu. De la revizii periodice sau reparații auto diverse (motor, transmisie, sistem de frânare etc), până la întreținerea sistemului de climatizare, lustruire sau schimb de anvelope.
Service Auto Rodna este sprijinul tău de nădejde! 

MECANICĂ AUTO

ÎNCĂRCARE ȘI IGIENIZARE AC

POLISH AUTO & FARURI

ECHILIBRARE & SCHIMB ANVELOPE

Cauți un service auto de încredere? Contactează-ne!